Izložba Vanja Ignjac

Ples života Vanje Ignjac

U Galeriji Narodnog muzeja u Vranju večeras od 20 sati biće otvorena izložba novosadske umetnice Vanje Ignjac pod nazivom „Ples života“

Konkurs za policajce

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 600 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) na koji se zainteresovani mogu prijaviti zaključno sa 8. julom 2019. godine. U Vranju konkurs je raspisan za pet polaznika.
British American Tobacco Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata u BAT

Kompanija British American Tobacco (BAT) ogranizovala je tradicionalni Dan otvorenih vrata u svojoj fabrici u Vranju i tako omogućila najboljim studentima i mladim ljudima koji traže posao da upoznaju potencijalnog poslodavca i radno okruženje.
protesti Vranje jedanaesti

Protesti, 11. put: govore Dželetović i Nikolić

Sutra u 18 sati ispred gradske apoteke u centru grada po jedanaesti put će biti održani protesti protiv Aleksandra Vučića i vlasti SNS. Građanima će se obratiti član Glavnog odbora Dveri Dragan Dželetović i potpredsednik DS Dejan Nikolić.
vatrogasci

Konkurs za vatrogasce

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije raspisalo je konkurs za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno - spasilačkih jedinica, a zainteresovani se mogu prijaviti do 9. aprila