Ulaz na predstave ovogodišnjeg Nišville jazz teatarskog festivala je slobodan, osim za „Bolivud“ Narodnog pozorišta Beograd, koja se igra u subotu, 4. avgusta, i „Legendu o Beloj Dami“ Teatra iz Šangaja (Kina), koja će biti izvedena u ponedeljak, 6. avgusta


 

Za ove dve predstave pojedinačne ulaznice koštaju 500 dinara, dok je komplet 750 dinara. Prodajna mesta su u knjižari Indigo (Obrenovićeva 38), Energy music shopu (TPC Kalča – prizemlje) i Vintage shopu (Davidova 9), a na dane odigravanja predstava ulaznice će biti u prodaji i na blagajni Narodnog pozorišta u Nišu.

Internacionalni Nišville jazz teatarski festival održaće se u sklopu Nisville jazz festivala i trajaće od 3. do 12. avgusta ove godine.

U glavnom programu, koji će biti presek interkontinentalnih pozorišnih tendencija, učestvuje 16 predstava sa četiri kontinenta (Evropa, Azija, Afrika i Severna Amerika), uz tri nacionalna teatra iz Egipta, Rumunije i Srbije.

Nišville publika će biti u prilici da, pored ostalih, pogleda i predstave „Orfej i Euridika“ (Krit), „Plavi slon “(Nacionalni balet i opera Kairo), „Erotizam“(grupa VROOOM, Beograd), „Isplači se”(New Orleans), „Sve o Moro“(Marsej), “Nacionalna čarolija”(Nacionalni Teatar Bukurešt).

Teatarski festival se ove godine realizuje pod sloganom SANJAJ PLAVO!

Kompletan program Nišville jazz teatarskog festivala pogledajte na http://nisville.com/sr/nisville-jazz-theatar-2/

FB Nišville jazz teatar https://www.facebook.com/nisvillejazztheater/

FB Event: https://www.facebook.com/events/302596660308939/