Od 17. jula komplet karata košta 4.000 dinara, a u prodaji su i pojedinačne ulaznice po ceni od 1.750 dinara za jedno veče


Ulaznice se mogu kupovati na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na https://www.tickets.rs/program/nisville-komplet-2021-1394?lang=sr. Prodajna mesta: https://www.tickets.rs/partners.

Sve ulaznice koje su kupljene prošle godine, za Nišville 2020, u mreži Ticket Vision validne su i za ovogodišnji festival!

Predstojeći Nišville održaće se od 6. do 15. avgusta 2021, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka do nedelje, od 12. do 15. avgusta 2021. godine na Platou niške Tvrđave. Za 10 dana biće izvedeno 300 programa na kojima će nastupiti oko 1.000 izvođača!

Stenli Džordan i Goran Bregović

Inače, ovogodišnje izdanje Nišville jazz festivala će pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i u Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2021. Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program.

Inače, na glavnim binama Nišvila od 12. do 15. avgusta nastupiće Earth, Wind & Fire feat. Al McKay, Stanley Jordan, Darryl Jones & Stone Riders, Goran Bregović & Nišville Big Band, Igor Butman Band i mnogi drugi. Više o izvođačima na oficijelnom sajtu festivala www.nisville.com.