Restoran Morava ima tri posebne celine, a svaka od njih je specifična na svoj način

  

Nova sala

Kapacitet nove sale restorana Morava je 100 konzumnih mesta. Prostorija je projektovana i izvedena da bi zadovoljila potrebe malih porodičnih ili poslovnih proslava, seminara i konferencija. U sklopu nove sale postoji pažljivo izdvojeni deo – separe, kapaciteta 25 mesta, idealan za male prezentacije i diskretne prilike. Prijatan klimatizovani ambijent i ljubazno osoblje stoje Vama na usluzi.

DSC_6681_5

Letnja bašta

Topli letnji dani daju bašti određenu prednost u odnosu na ostale delove restorana. Centar grada, prirodna hladovina, mala fontana, pravi vranjanski specijaliteti i odlična vina, čine baštu pravim izborom u toplijem delu godine. U bašti se u standardnom režimu rada servira 60 konzumnih mesta, a po potrebi se taj broj može povećati i na 70.

Restoran Morava basta_3

Stari deo

Stari deo restorana Morava se sastoji od prizemlja u koje se ulazi pravo iz glavne gradske ulice i kapaciteta je 25 konzumnih mesta, i sprata koji ima fizičku komunikaciju sa novom salom restorana, a kapaciteta je 37 konzumnih mesta. Samo prizemlje je uz neophodna održavanja u velikoj meri zadržalo originalan izgled iz 1968. godine, tako da danas gosti ovog dela “Moravčeta” imaju priliku da osete istinski duh stare vranjanske kafane iz šezdesetih godina prošlog veka.

pto1_3

 

O autoru

odgovorni urednik

Novinar 20 godina. Radio za Vranjske, OK radio, Ekonomist, Naše, TV Avalu, Press, ANEM. Njegove radove objavljivali su BIRN, Vreme, Novi magazin, Danas, Politika, RTS, E-novine... Dobitnik nagrade NUNS za istraživačko novinarstvo za 2010. i 2011.