Vučić u Vranju

Direktan prenos Vučića: Nisam ja Pinoče

Naš najbolji predsednik Vučić je došao u Vranje i rekao da ćemo do kraja godine da imamo rekonstruisano pozorište koje će da košta tri miliona evra. Dobićemo i nov stadion sa 10.000 mesta. Za fudbal
Bulatović Slaviša tnt vranjenet

Je suis Slavisa

Ja sam Bulatović Slaviša za one koji me ne znaju, a za one koji me znaju isto sam, znači, Bulatović Slaviša - kazao je Bulatović Slaviša, šef Mesnog odbora URS iz Vranjske Banje, dok je sirotinji delio po 30 komada jajca, 2011. leta gospodnjeg, pred Uskrs.
Igor Andonov TNT Vranje

Da se ne ljubimo

Odbor SDS je bio raspušten godinu dana zbog saradnje sa naprednjacima, ali vranjske socijaldemokrate ponovo podržaše onoga ko je tu saradnju i uspostavio, tj. Igorče, i to jednoglasno.
Slobodan Milenković Vranje gradonačelnik

Lično sam smislio: Moj je najgolem

Gradonačelnik Slobodan Milenković izjavio je da će i Vranje da dobije veliki jarbol na kojem će se vijoriti zastava Srbije, čime će se ovaj grad pridružiti jačanju kulta srpskog državnog znamenja.
Jug Radivojević Vranje

Nemoj da vam dođem tamo da režiram!

Možda ste mislili da naš Jug odrodio, iz koristoljublja otišao kod Rasima, počeo da se zanima za politiku, batalio pravu umetnost, zaboravo kulturu? Taman posla!
Dragan Stevanovic Boske, SNS, Vranje

Grohotom se smejemo

Imate nešto protiv toga što je Dragan Stevanović Boske klonirao jednog nadnaravnog Surduličanina, da bi ga imalo i za vranjski Jumko, i za vranjski Zavarivač, i za vranjsko odeljenje Privredne komore?
Goran Đorđević Đoša, Vranje, GrO SNS

Đošo, zaposli celo Vranje

Priznajem, bio sam u zabludi. Priznajem, skrušeno: direktor “Vodovoda” Goran Đorđević je od sada moj omiljeni lokalni političar. On, pa… pa teeeeek tamo negde - Grade. Svi ostali su druga... ne, treća liga.
Miroljub Stankovic, Miroljub Stanković, većnik grada Vranja

Koštunica doktor Mice

Kad gradski većnik za zdravstvo dr Miroljub Stanković, popularni doktor Mice, stane pred mikrofon, odma’ se smrzneš, posebno ako si opozicija na napredni.
Miroljub Stojčić, SPS Vranje

Što bi’ voleo da sam opozicija

Kažu zli jezici da u SPS počela bežanija. Nema više lukrativnih nameštenja, pa kao da izmaklo kontroli. Drugarima se nekako smučilo da glume monolit i glođu koske. Niko više neće da pevuši u ritmu tarmi rićmi: Zoki se kao povlači, mi mu kao ne dajemo...