Vranje - Kako pobediti SNS

Kako pobediti SNS

Prepošteni vranjski opozicionari, klonite se ishitrenih poteza i zapaljive retorike - braća naprednjaci jedva čekaju da se kurobecnete jače nego što treba, pa da vam istoče višak uzavrele krvi. Ne ruše se praćkom normandijski bunkeri.
sufinansiranje medijskih projekata Vranje

Batice za Zorana, Mirjanu i Sindikat

Dodela sredstava za sufinansiranje medijskih projekata iz budžeta Grada Vranja za 2017. godinu je skandalozna i mora biti poništena. Ako se to ne dogodi, bićemo sigurni da je za ostatke ostataka novinarstva na lokalu pripremljen mrtvački sanduk.
Izbori 2017

Izbori 2017: Motikom u glavu

Ako vam neko kaže da u Srbiji postoje zdrave političke snage, neki kao demokratski potencijali ili, ne daj bože, opozicija, preporučujem da uzvratite motikom u glavu. Dobro, može i macolom!
Igor Andonov Vranje

Trežnjenje od politike

Ako su socijalisti tako zli, kako danas tvrdi, što ostavku nije podneo 2009? Ili 2011? Što tada nije istupio iz DS? S kojim pravom on, Igor Andonov, posle svega, može da kaže socijalistima da idu na opoziciono trežnjenje?
Aleksandar Vučić Vranje

Vučić u kampanji: Vranje kao ogledno dobro

Šta će da pomisli neko u Kikindi kad vidi kako je SNS-SPS-JS-PUPS-PS-SDPS-SPO-SNP-PSS... kandidat za predsednika Srbije započeo kampanju? Možda će da kaže – jebote, koliko je Vučić popularan! A možda će da pomisli – vidi samo te budale u Vranju, žive ko klošari, a svi viču av, av...
novi direktori vranje_1

Ko su novi gradski direktori

Odbornička većina koju čine SNS, SDS i JS odbacila je sve izveštaje o radu za 2015, koje su podneli dosadašnji direktori javnih institucija. Potom su dužnosti razrešeni čelni ljudi sedam javnih preduzeća i ustanova i postavljeni novi.
Skupstina grada Vranja

Ko je ko u gradskoj vlasti

Na konstitutivnoj sednici lokalnog parlamenta izabrani su najvažniji organi lokalne samouprave. Portal VranjeNET sa zvaničnog sajta grada Vranja prenosi biografije svih novopostavljenih funkcionera.