Kako je za vranjsku televizijsku produkciju DN 017 rekao predsednik i trener Dinama Dragan Antić, zbog ozbiljnih finansijskih problema ovaj klub do daljeg neće igrati prvenstvene utakmice, po cenu ispadanja iz Prve lige. On je naveo da je Dinamo “u totalnom rasulu”.


 

Dragan Antić tvrdi da je štrajk posledica činjenice da gradska vlast nema dovoljno sluha i razumevanja za ovaj fudbalski klub, ali da se to ne odnosi na gradonačelnika Slobodana Milenkovića, koji po svaku cenu želi da pomogne.

Boske obećao, ali nije pomogao

On je rekao da je većina gradskih većnika protiv kluba i da u gradu ima dosta onih koji žele da preuzmu rukovođenje Dinamom.

– Znaju kako se radilo ranije, pa misle da mogu i sada, kada su rezulati počeli da dolaze. A ti rezultati nisu došli zahvaljujući njima, nego zahvaljujući mojim saradnicima, meni i ovoj deci. Grad je dosta pomogao, ali ne toliko koliko je mogao – kazao je Antić.

Dinamo trenutno zauzima čelnu poziciju na tabeli Prve lige Srbije, a Dragan Antić je naveo da mu je državni sekretar Ministarstva privrede i funkcioner SNS Dragan Stevanović Boske ranije obećao da će rešiti probleme Dinama, ali da se to do danas nije dogodilo.

– Fudbaleri imaju svoje porodice, žene, decu i moraju od nečega da žive. Nemamo uslove za rad, nemamo gde da treniramo, a traže rezultate. Treba da zna cela Srbija na šta je Dinamo spao zahvaljujući nekim pojedincima koji sada vide priliku da izvuku finansijsku korist – rekao je Antić.

Dinamo duguje na sve strane

Prvi čovek Dinama smatra da predsednik Srbije mora da sazna kakve ljude ima u stranci. On je dodao da je i sam član SNS-a, ali da ga je sramota zbog pojedinaca i onoga što rade klubu.

– Ceo grad je uz nas, svi vide da igramo najbolji fudbal, da smo na vrhu tabele, da imamo dobar tim i da možemo lako da uđemo u Super ligu, što bi bio najveći uspeh grada i kluba. A dugujemo pare na sve strane. Ne mogu više da idem na obraz, ne možemo da spavamo bez para kada igramo u gostima – naveo je Dragan Antić za DN 017.

Prvi komentar

  1. dragan

    Dragane Antiću, sram te bilo, s kojim pravom uvlačiš opet maloletnu decu u štrajk? Nekada si to radio na gradskom stadionu i pobegao si za Nemačku, a ta deca vise ne igraju fudbal. Zašto se kriješ iza maloletne dece? Jer hoćeš da samo tvoja porodica živi, da ti primaš platu sto hiljada, da je tvoj sin direktor sa osnovnom školom, a onaj sa dve leve noge što nigde nije igrao četiri godine da prima platu. Nikoga više ne možeš da prevariš. Svi zanju da si prevarant i dvolična osoba. Jedno pričaš, drugo radiš, treće misliš. Dinamo se ne može igrati na kladionicama u Srbiji. Zašto Anticu, ostenjacino, tvoji sinovi idu u Prag na utakmice i ručaju u Beogradu a naša deca nemaju za osnovne stvari? Uvek si se borio za svoje interese i za sebe. I ne laži više ovaj napaćeni narod. Dinamo vodi kladioničarska mafija na čelu sa tobom.