Režim Aleksandra Vučića juče je osudio napad na poslanike Demokratske stranke, dok već danas, preko svojih službenih glasila, tvrdi da su poslanici Demokratske stranke napali nekoga u običnoj uličnoj tuči.

Očigledno su pojedini mediji dobili nalog da od žrtava naprave nasilnike, što čine, navodno, ekskluzivno najavljujući materijal koji uopšte nije tajni – sirov materijal sa jučerašnjeg događaja. Demokratska stranka nema šta da krije i zato sama čini ovaj materijal dostupnim.

Baš kao što smo u više navrata ponovili, na njemu se vidi kako organizovana grupa huligana za koje je Nebojša Stefanović tvrdio da su pijačni prodavci, a za koje se ispostavilo da imaju desetine krivičnih dela, dočekuje autobus iz kog izlaze funkcioneri Demokratske stranke. Na njemu se vidi kako odmah počinju da vređaju naše poslanike i kako se Dragan Šutanovac brani od osobe koja ga vuče za akreditaciju koju je nosio oko vrata.

Nakon toga, vidi se kako napadači bacaju razbijene flaše na naše poslanike i prodavce, kako neko uzvikuje “evo ga, vadi nož”, kao i da niko od naših poslanika nije učestvovao ni u kakvoj tuči, kao što to pokušava da se predstavi.

Nakon poslednjeg saopštenja Srpske napredne stranke više nema nikakve dileme o tome da iza cele atmosfere mržnje koja stvara nasilje stoji Aleksandar Vučić.

Materijal je dostupan svima na sajtu Demokratske stranke, kao i na YouTube portalu.

Informativna služba Demokratske stranke

ПОГЛЕДАЈТЕ САМИ И ПРОЦЕНИТЕ ДА ЛИ ВЕРУЈЕТЕ СОПСТВЕНИМ ОЧИМА ИЛИ РЕЖИМСКИМ МЕДИЈИМА: