Predsednik GrO SNS u Vranju Slaviša Bulatović izjavio je da je ukidanje izmišljenih radnih mesta jedna od promena koju će koalicija okupljena oko ove stranke sprovesti ako preuzme lokalnu vlast.

Odgovarajući na pitanje Portala VranjeNET o tome šta će konkretno promeniti ova koalicija ukoliko dobije priliku da upravlja gradskim budžetom, Bulatović je rekao da će zaustaviti pljačku.

– Pljačkaši su oni koju sad raspolažu parama građana Vranja. Konkretno, plaćaju se nepostojeća radna mesta, izmišljena, u svim javnim preduzećima: u Sportskom savezu, Upravi Banje, Novom domu, Komradu, Vodovodu… – kazao Je Bulatović.

Kandidat za gradonačelnika ove koalicije Slobodan Milenković je naveo je da će se, ukoliko postane prvi čovek grada, angažovati na dovođenju stranih investitora.

– Pokrenućemo investiticioni ciklus i otvaranje novih radnih mesta, ali uz normalnu komunikaciju i saradnju sa državnim vrhom, odnosno sa ministarstvima koja su za taj posao nadležna. Ovaj grad je ruiniran i potrebna mu je potpuna i sistematska obnova – naveo je Milenković, dodajući da će princip za dovođenje investitora biti isti kao i u slučaju GEOX-a.

Na listi „Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje“ za predstojeće lokalne izbore, pored naprednjaka, nalaze se i po jedan predstavnik Pokreta socijalista i Romske partije, dva kandidata dolaze iz PUPS-a, a tri i iz SDPS-a.

U koaliciji okupljenoj oko SNS ocenjuju da imaju podršku polovine birača u Vranju.

Z. R.