Pokret slobodnih građana otvorio je u Vranju kancelariju, a za poverenika za Pčinjski okrug postavljen je Nemanja Nuhijević, saopšteno je iz ove političke organizacije.


 

Na konferenciji za medije Nemanja Nuhijević je naveo da građani u Vranju imaju ozbiljne probleme i da će kancelarija PSG pokušati da ih u dogovoru sa njima rešava, uključujući i oslobađanje od straha. Član Predsedništva Pokreta Srđan Škoro rekao je da su građani Srbije ili digli ruke od sebe ili dižu ruku na sebe:

– Mi to želimo da promenimo, jer verujemo da svi građani u Srbiji, pa i u Vranju, zaslužuju život dostojan čoveka – zaključio je Škoro.

Janković prošetao centrom Vranja

Posle svečanog otvaranja kancelarije PSG u Ulici Partizanska 10, usledila je šetnja centrom Vranja i razgovor Saše Jankovića i predstavnika Pokreta sa građanima.

Janković je u neformalnom razgovoru sa mnogobrojnim novinarima zatražio i da ga odvedu do kuće koju je kupio Albanac, koga malo-malo pa spomene Aleksandar Vučić, i da ga upoznaju sa njim.

Pokret slobodnih građana je saopštio da otvaranjem kancelarije u Vranju širi mrežu slobodnih i mislećih ljudi i nastavlja da ide putem koji će Srbiju izvesti iz začaranog kruga nasilja i laži.

Saša Janković Pokret slobodnih građana Vranje

Pokret slobodnih građana Vranje