Konkurs je otvoren od 4. do 30. juna, za 200 mladih ljudi koji će zajedno 10 dana učestvovati u volonterskom programu, steći dragocena iskustva i znanja i poneti nezaboravne uspomene


Nišville Jazz Festival poziva sve zainteresovane kandidate iz zemlje i inostranstva da se prijave za volontiranje i svojim angažmanom doprinesu realizaciji ovog značajnog kulturnog događaja. Volonterski tim biće podeljen na 8 sektora

Domaćin publike – obavlja aktivnosti vezane za doček publike, od pregleda karata, zamena ulaznica za narukvice, do usmeravanja i sprovođenja publike u festivalski prostor.

Domaćin muzičara – brine o muzičarima za vreme njihovog boravka u Nišu. Zadatak domaćina muzičara jeste da budu uz izvođače i obezbede im ono što im je potrebno, kao i da ih sprovode do festivalskog prostora, smeštaja, press centra, workshop-a, itd.

Marketing – obavlja aktivnosti koje se tiču brendiranja festivala i sponzora, od aktivnosti vezanih za postavku reklama do aktivnosti na reklamnim pultovima.

Press – obavlja aktivnosti koje se tiču organizacije i realizacije press službe festivala.

Tehnička podrška – obavlja aktivnosti vezane za podršku u pripremanju bina i tehničkoj realizaciji na glavnim stejdževima, kao i na svim ostalim binama i scenama Nišville festivala.

Logistika – obavlja aktivnosti vezane za podršku tokom pripreme i realizacije pratećeg festivalskog programa, kao i u centralnom festivalskom prostoru. Takođe, sektor Logistike će pomagati u keteringu za izvođače i tehničko osoblje festivala.

Radionica – obavlja aktivnosti vezane za organizaciju prostora i učesnika festivalskih radionica, kao i pratećeg edukativnog matine programa.

Obezbeđenje – obavlja aktivnosti redarske službe vezane za podršku službi profesionalnog obezbeđenja na svim festivalskim lokacijama.

Prijavljivanje na konkurs

Kandidati za volontere moraju imati minimum 15 godina starosti i odgovornost prema preuzetim obavezama i zadacima. Volontiranje na Nišvilu podrazumeva angažovanje od 5. do 15. avgusta 2021. godine.

Prijavljivanje se obavlja popunjavanjem formulara na oficijenom sajtu festivala, na linku http://nisville.com/sr/volonteri/ i http://nisville.com/en/volunteers/

Konkurs je otvoren do 1. jula, kada će se i forma za prijavljivanje zatvoriti.

Intervjui sa kandidatima i biće obavljeni u intervalu od 5. do 15. jula 2021. Selekcija kandidata biće završena do 20. jula 2021.

Eventualna pitanja ili probleme pri prijavljivanju možete prijaviti e-mailom na adresu: volunteers@nisville.com