Za Vas imamo bogatu ponudu jela i pića po veoma pristupačnim cenama, a tu je i prostor za sve vrste porodičnih proslava i poslovnih okupljanja

 

Restoran “Morava”, među Vranjancima popularan pod nazivom “Moravče”, nalazi se u najužem gradskom jezgru, u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 166, i godinama je poznat kao stecište gradskih boema.

Pola veka našeg postojanja mnogo govori o kvalitetu usluga koje pružamo gostima, a da se ne oslanjamo samo na tradiciju svedoči i činjenica da godinama unazad posedujemo HACCP certifikat o integrisanom sistemu kontrole bezbednosti hrane. Dakle, uz to što je ukusna, naša hrana je i bezbedna.

Vlasnik Pera Kostić u društvu Dragoslava Mitića

Vlasnik Pera Kostić u društvu Dragoslava Mitića

Svratite, osetite ukus i miris starog Vranja i provedite istinski lepe trenutke. Vrhunski zalogaj, dobro društvo i prijatan ambijent će Vas odvesti u svet prave vranjske kafane. Opustićete se, zaboraviti na probleme i – doći ponovo!

Biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo!

Kontakti:

Telefon: 017/414-444

Mejl: restoranmorava@gmail.com.

Sajt: www.restoranmorava.rs

O autoru

odgovorni urednik

Novinar 20 godina. Radio za Vranjske, OK radio, Ekonomist, Naše, TV Avalu, Press, ANEM. Njegove radove objavljivali su BIRN, Vreme, Novi magazin, Danas, Politika, RTS, E-novine... Dobitnik nagrade NUNS za istraživačko novinarstvo za 2010. i 2011.