Zamenik gradonačelnika Igor Andonov svestan je apsolutno, potpuno i neopozivo značaja “Slobodne zone Vranje”.

Igor Andonov prosto razume šta za nas, obične miševe, znače biznis i investicije. Zna da bi pomenuto lokalno preduzeće trebalo da živi na tržištu, ali da ni banku do sada nije zaradilo. Zna da je u okviru pretposlednje podele lokalnog plena tamo bio instaliran njegov nekadašnji drug član iz Demokratske stranke.

      Zna da je to preduzeće spašeno likvidacije jer je naprednjačka elita, koju trenutno ljubi, tako odlučila. Zna da je u okviru poslednje podele lokalnog plena tamo instaliran njegov, Tadićev, taze drug član i da bi sada bilo besmisleno da kaki u bunar iz kojeg pije.

     Zato je hrabro opljunuo po bivšim partnerima iz SPS i bivšim stranačkim drugarima iz DS: ko ih jebe, sad mu nisu potrebni.

     Igor Andonov kao da se jutros probudio iz hibernacije, neobavešten o činjenici da baje u Geox-u boli racku za našu “Slobodnu zonu”. Al’ on se iskreno i prostodušno nada da će grad politički da izmuze još neki dinar za opstanak partijskih nameštenika.

Mi pokušavamo da razgovaramo i sa „Geoxom“ da i oni uđu u sistem Slobodne zone, a zašto to ranije nije urađeno, ne znam da li je to nemar ili neodgovornost prethodnika.

Igor Andonov, OK Radio, 2. 12. 2016.