Nišville je dobitnik nagrade TOP SERBIAN BRANDS 2018. u kategoriji “Specijalna nagrada – Najbolji festival”


 

NNišville 2019. nagrada za najbolji festivalavedeno priznanje se dodeljuje petu godinu za redom u 55 kategorija u organizaciji magazina TOP SERBIAN BRANDS, te portala bestofserbia.rs, isključivo prema glasovima građana Srbije, na osnovu ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. godine u 16 najvećih gradova Srbije.

Inače, ova prestižna nagrada već je postala sinonim tržišne prepoznatljivosti i izvrsnosti i naišla je na sjajan odjek u javnosti. U ovoj utakmici izdvojili su se najbolji, najkvalitetniji i najpopularniji brendovi, pre svega svojim superiornim proizvodima, kreativnim marketingom i vrhunskim poslovanjem. Samim tim oni imaju čast da ponesu ovo laskavo priznanje.

Kriterijumi za dobitnike nagrade su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati.

Nišville jazz festival se zahvaljuje svim građanima Srbije koji su glasali za Nišville kao prepoznatljiv kulturni brend i dodelili mu titulu najboljeg festivala u Srbiji u 2018. godini.