Diplomirani pravnik Nenad Antić (1977) stupiće u ponedeljak na dužnost direktora Filijale Fonda PIO u Vranju, saznaje Vranje NET.

 

Primopredaja dužnosti između Nenada Antića i dosadašnjeg direktora Nebojše Trajkovića obavljena je juče u Direkciji Fonda PIO u Beogradu.

Antić na pomenutu funkciju dolazi kao kadar Srpske napredne stranke, a iza sebe ima zanimljivu političku i poslovnu biografiju. U periodu 2002-2003. bio je član G 17, da bi se 2012. godine obreo na mestu predsednika Gradskog odbora Jedinstvene Srbije. Početkom prošle godine učlanio se u SNS, gde trenutno obavlja i dužnost poverenika stranačkog Saveta za borbu protiv korupcije.

Nebojsa-Trajkovic-1_2

Trajković

Nenad Antić je kao pravnik radio u Kondivi i Simpu, potom je, kao kadar JS, prešao na mesto načelnika Komunalne policije, a nakon smene sa te pozicije obavljao je poslove tehničkog urednika Službenog glasnika Grada Vranja, gde je i dočekao postavljenje na novu funkciju.

Što se Nebojše Trajkovića tiče, on je postavljen za direktora Filijale Fonda PIO u Vranju 2008, a bio je kadar Demokratske stranke. Kako saznaje Vranje NET, on će se nakon smene preseliti na mesto načelnika Službe opštih i finansijskih poslova, odnosno na poziciju koja je u Filijali Fonda PIO njegovom voljom bila upražnjena gotovo godinu dana.

Z. R.