Velibor Antonijević novi je vršilac dužnosti direktora vranske filijale RFZO, dok je Dragoslav Nedeljković, koji je do juče bio na čelu pomenute institucije, raspoređen na mesto šefa ispostave u Vranjskoj Banji.

Kako saznaje VranjeNET, Nedeljkoviću je četvorogodišnji mandat istekao početkom februara ove godine, i po važećim propisima trebalo je raspisati konkurs za izbor novog direktora, što još nije učinjeno, pa je za vršioca dužnosti postavljen Antonijević.

Nedeljković je dužnost prvog čoveka filijale RFZO u Vranju obavljao u dva navrata: od juna 2001. do decembra 2004. i od novembra 2007. do juče.

Novinar portala VranjeNET pokušao je danas da stupi u kontakt sa Antonijevićem, ali mu je od strane službenice RFZO rečeno da novi direktor ima mnogo posla, te da će sa novinarima moći da razgovara tek za nekoliko dana.

Inače, Antonijević je diplomirani ekonomista, član je Ekonomskog saveta SNS, a do sada je bio direktor filijale Vojvođanske banke u Vranju.

Z. R.

3 komentara

 1. Kolega sa faksa

  Voli čovek položaj i parice. Sad zgodno kad rodja Bulat moze da pomogne. Do sad smo cutali i cekali ali sad da iskoristimo dok je rodjak na polozaju. Preskoci covek sve naprednjake koji su trcali na terenu i direkt u fotelju.

  • pravdoljub

   Ti “kolega sa fakulteta”, da nisi malo ljubomoran. Prvo, Bulatović nije Veliboru nikakav rod, drugo i najbitnije je što je Velja mlad, školovan, domaćin, odgovoran itd.., mogo bi da ređam unedogled ali sve pozitivno. Istakao se svojim radom i u dosadašnjim firmama (bankama), tako da tvoja priča ne pije vodu. A uzgred SNS i postavlja takve ljude na prava mesta.

 2. Kolega sa fakulteta

  E moj Veljo…Šta će ti to blato u životu…?