Massimo Savić započeće svoju jesenju mini turneju u Srbiji koncertom u Nišu, koji će biti održan u petak, 24. novembra u velikoj sali Doma vojske sa početkom u 20 časova. Massimo će sa svojim bendom potom nastupiti u Čačku i Kragujevcu, a finiš turneje je u beogradskom Sava centru, 22. decembra.


 

Nakon hvaljenog albuma “1 dan ljubavi” Massimo je pesmom “Tisuću ljudi” i aktuelnim singlom “Neka ti plove brodovi” najavio rad na novom studijskom albumu radnog naziva “Sad”, čiji se izlazak očekuje do kraja godine.

Pored novih singlova i najvećih hitova iz svih faza njegove bogate karijere, na predstojećoj turneji se može očekivati i premijerno izvođenje nekoliko novih numera.

– Jako se radujem Sava centru, ali isto toliko i fantastičnim muzičkim putovanjima sa Nišlijama, Čačanima i Kragujevčanima. A ova putovanja se pamte i prepričavaju – kaže Massimo.

Ulaznice za koncert u Nišu mogu se kupiti na Biletarnici Doma vojske (Sinđelićev Trg bb), u Energy music shop-u (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb), kao i na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim. Cena ulaznice je 1.500 dinara za parter i 1.200 dinara za balkon.