Čovek koji je postao prepoznatljiv po dovođenju investitora i najbržem razvoju svoje sredine, Dragan Marković Palma, obećao je Vranjancima da će do kraja godine ovde otvoriti fabriku i pomoći razvoj našeg grada.

Sportska hala u Vranju juče je bila mala da primi sve one koji su došli na Konvenciju Jedinstvene Srbije na kojoj je govorio lider te partije Dragan Marković Palma.

Imajući u vidu tešku situaciju u kojoj se Vranjanci nalaze, on je obećao dovođenje italijanskog investitora do kraja ove godine, ali i otvaranje kineske fabrike u Vranju nakon izbora.

Marković je istakao da se posle 24. aprila vlast ne može formirati bez Jedinstvene Srbije i da će se u našem gradu mnogo toga promeniti.

Posle izbora pauk vozilo u Vranju neće postojati jer Vranjancima ono nije potrebno. Posle izbora neće biti ni Komunalne policije, jer građani nisu zaslužili da im policajci sa palicama šetaju oko kuća.

– Posle izbora Vranjanci će dobiti mogućnost da sa Jedinstvenom Srbijom od Vranja naprave domaćinski grad poput Jagodine – rekao je Marković na jučerašnjoj konvenciji gde je pozdravljen velikim aplauzom.

Dejan Manić, kandidat za narodnog poslanika, objasnio je građanima Vranja i okruga zbog čega bi trebalo da podrže ovu partiju.

– Razvoj domaće privrede, podrška privatnim preduzetnicima, pomoć poljoprivrednicima i razvoj vranjskih sela, pomoć trudnicama i porodiljama, pomoć mladima i borba protiv bele kuge, dovođenje stranih investitora samo su deo programa koji je Palma sproveo u Jagodini, a koji će naša stranka realizovati u Vranju posle 24. aprila, jer iza Jedinstvene Srbije stoji najbolji domaćin u Srbiji, Dragan Marković Palma – rekao je Manić.

Na Konvenciji je predstavljena i lista kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja. Lista JS se razlikuje po tome što je na njoj po prvi put predstavnik udruženja paraplegičara Miloš Simonović, koji će se zalagati za dostupnost i ravnopravnost osoba sa posebnim potrebama. Prisutnima su se obratili i narodni poslanik Vojislav Vujić, Gordana Dimitrijević, predsednica aktiva žena, kandidati sa lokalne liste Miloš Simonović i Jaško Jašarević, kao i Jelena Nedeljković, predsednica omladine.

Konvencija je završena uz trubače i ovacije prisutnih.