Braćo naprednjaci, šta je sledeće?

Ovaj tekst je molba, apel, vapaj, šta god, usmeren ka predstavnicima vladajuće većine: zastanite i razmislite, nije teško, naročito ispred tastature i mikrofona

Kad trube utihnu

Hoće li jednog dana biti sećanja na trubu ako nema knjiga, monografija, dokumentarnih filmova, fotografija, muzeja? Da li će klipovi na YouTube, kojih baš i nema mnogo, biti adekvatan svedok duha vremena koje su obeležili vranjanski majstori trube?
kratež pameti

Kratež pamet

Bili ili ne bili na vlasti, naš glavni problem su oni koji koji misle da ušićare tako što će nešto da zbrze i skalamute, mimo sveta i vremena. Uzalud se nadate ako mislite da je pomenuta fela posle pucnjave u Drami shvatila da to tako ne može.
Haremluk

Haremluk: Ko je novi Husein paša?

Objekat može da preuzme svaki dobrostojeći kafedžija, naročito ako se upodobi cena i ukloni konkurencija. Mukica je oko pitanja kome će pripasti ono što sa Haremlukom ide u paketu - oreol Husein paše pred kojim raja kleči bez pogovora.
geox - 1234_2

Geox je naše čedo!

Političare ne interesuju zaposleni, nego birači, koji su za Geox varijante prilježno glasali i 2008, i 2012. i 2016. I ćao ragazzi.
dani vranja 1_0

Dani Vranja: Pepi vs Di Meola

Štednja je kad Al Di Meoli platiš nastup sa dva prateća muzičara. Finansiranje tezge Pepiju, ma koliko da košta, zove se bacanje para.
vranjski karakazan

Vranjski karakazan

Šta preostaje političarima kada sa sebe stresu ono malo ideologije kojom su dosad baratali? Samo ljubav prema tuđim parama. To je ono čega se nikada neće odreći.

Izbori 2016: Naprednjački voz

Naprednjaci upravljaju nekadašnjim vranjanskim gigantima na način viđen devedesetih, u vreme Dragomira Tomića i Slobodana Miloševića, a u takvim uslovima nema fer izbornog nadmetanja na lokalu.

Skandal: SNS skup u Jumku

Da li uskoro možemo da očekujemo stranački ivent u Simpu, Fondu PIO, RFZO, Načelstvu, NSZ, Tužilaštvu, Poreskoj upravi...