vranjski socijalisti

Novogodišnji poklon za naprednjake

Socijalisti su oni pošteno rekli zašto ulaze u vlast (zbog funkcija, zbog radnih mesta, zbog do u decimalu određenog procenta vlasti). Naprednjaci su ih primili iako nisu morali, te su, samim tim, unapred preuzeli svu odgovornost.
Komandant Zordon Zoran Antić vojnik

Komandant Zordon i klub pravovernih

Drugovi socijalisti glume poltronstvo prema svakom ko trenutno ima punije glasačke kutije. I Svemoćnog AV će jednog dana pustiti niz vodu, poput nekada velikog Borisa Tadića, Mlađu Dinkića, Vojislava Koštunicu, pa i samog Slobodana Miloševića!
Aleksandar Vučić

Obrnuta igrica

Kako analizirati poteze u kojima političke, pa i elementarne logike ne možete naći, kako biti duhovit na stvari do tragedije komične, kako u literarnom zanosu nadvisiti Svevišnjeg i njegove satrape?
Zoran Antić SPS Vranje_2

Ljubav u doba propasti

Ni jedna diktatura nikada nije bila u interesu građana, to je teorijski i empirijski odavno potvrđeno. Zna to i većina naprednjaka, ali bolje od mene i od većine vas, to zna i Zoran Antić! Utoliko je njegova odgovornost mnogo teža.
Zoran Antić GrO SPS Vranje

SPS&SNS: Počnimo ljubav ispočetka

Antiću nije smetao pano sa zlokobnim znamenjem iza njegovih leđa, pričao je otvoreno da su se "interesi SNS i SPS poklopili", da je najbolje da AV bude Predsednik Srbije, i sve tako redom, "da se Vlasi ne dosete", ali kao da je sve vreme skandirao: Po-be-da, po-be-da!
uništavanje institucija

Pravila uništenog sistema

“Oni gore” znaju šta rade - oni su samo pokvareni i uništavanje institucija njima služi za opstanak na vlasti i zgrtanje ogromnih, neverovatnih, svota novca. Takvo razaranje pravne države, kod ovih naših "dole" stvara iskrivljenu sliku sveta.
vranjski funkcioneri

Alo, Požega!

Kakvi su to vranjski funkcioneri, kojima ni oni koji su ih postavili ne veruju da će službene telefone koristiti isključivo u poslovne svrhe, a mi smo im poverili grad na upravljanje i kreiranje budućnosti našeg malog mista?
zaključak-vlade-1

Zaključak Vlade: Mufte za muftiju

Veliki legalista na evropskom putu je rešio da pogazi sve zakone i pravilnike, u prolazu se popiša (da izvinete!) na akreditaciono telo, kao nezavisnu instituciju, da bi učinio uslugu svom prijatelju, Velikom Vraču Pazarskom.
alep_3

Alep

Bojim se da ćemo svi znati gde je Alep! Već se neko vreme ne priča o migrantima iz Sirije (i ostalih rasturenih država na Levantu i šire), talas je uminuo, ali pripreme koje sprovodi naša država su i te kako intenzivne.