U pravoj domaćinskoj atmosferi, omladina GrO JS Vranje podelila je flajere i upoznala meštane sela Vlase u poljaničkom kraju sa programom stranke.

Građanima je rečeno da Jedinstvena Srbija promoviše konkretne predloge za unapređenje poljoprivrede i obezbeđivanje uslova za život i rad na selu, odnosno za sprečavanje migracija ka gradu.

U Jedinstvenoj Srbiji smatraju da se godinama unazad priča o mnogim temama, ali da je podrška poljoprivrednicima definitivno bila u drugom planu.

Aktivisti omladine GrO JS prezentovali su žiteljima poljaničkog kraja konktetan paket mera za unapređenje i podsticaj poljoprivredne proizvodnje i plasman onoga što ljudi sa juga Srbije proizvedu za tržište.

Omladici GrO JS su podsetili žitelje Vlasa da lider JS Dragan Markovic Palma ovaj program već godinama uspešno realizuje u Jagodini, te da se zalaže i za to da svako selo ima dom kulture, kojim će se uticati i na socijalni aspekt – sprečavanje migracija iz sela u grad.

Dragana Nakić, kandidatkinja za odbornicu, podpredsednica aktiva žena JS i PR izbornog štaba GrO JS Vranje kazala je da svi živimo u Srbiji, te da sve ono što uspešno funkcioniše u Jagodini može uz podršku građana da se sprovede i u Vranju.