Koalicija „IMAŠ IZBOR: Dveri – DSS – Snaga Juga“ prva je izašla sa programom u 10 tačaka, koje se direktno odnose na unapređenje položaja naših sugrađana.

Poštovani sugrađani, dragi Vranjanci,

pred nama su još jedni izbori za odbornike u lokalnom parlamentu, koji će po mnogo čemu biti drugačiji od prethodnih. Jedna od specifičnosti je što nema konkretnih, realno ostvarivih programa političkih stranaka na lokalnom nivou, nema originalnih ideja, nema ni najmanje namere političkih stranaka i koalicija da građanima ponude program za bolju i srećniju budućnost. Osim jedne koalicije.

Koalicija „IMAŠ IZBOR: Dveri – DSS – Snaga Juga“ prva je izašla sa programom u 10 tačaka, koje se direktno odnose na unapređenje položaja naših sugrađana. Prva je i jedina koalicija koja nije pravila dogovor o zajedničkom nastupu polazeći od raspodele odborničkih mandata, već od zajedničkog programa za sve nas.

Da, ovo će konačno biti izbori kada će se na listama birati ljudi od integriteta. Ovo su, konačno, izbori zasnovani na konkretnim rešenjima i predlozima.

Na kraju, ovo su izbori za srećnije odrastanje naše dece, za bolji život svih nas u Vranju. Da sa ponosom kažemo ko smo i odakle smo. Ukoliko ste prepoznali iskrenu nameru da politika zaista može da bude drugačija, programska, podržite listu pod brojem 6. „IMAŠ IZBOR: Dveri – DSS– Snaga Juga“ ! IMATE IZBOR!

 

imas izbor1_1

imas izbor 2_1

imas izbor 3_1

imas izbor 4_1