Jedna od najpoznatijih jugoslovenskih rok grupa Električni Orgazam održaće koncert u Vranju 21. decembra, a u okviru turneje „Gde smo sad?“B
end će publici predstaviti svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad?” (Mascom), koji donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navode na sve raznovrsne faze kultnog beogradskog sastava.

– Jako mi je drago što ćemo ponovo nastupiti u Vranju. U ovom gradu smo poslednji put nastupali pre pre šest i po godina u Sportskoj hali, a u okviru Jelen top 10 turneje. Sećam se da je bilo puno ljudi na tom grupnom koncertu, da je atmosfera bila odlična, a publika željna dobrog rokenrola – poručuje frontmen Orgazma Srđan Gojković Gile.

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice za koncert u Vranju mogu se kupiti svakog dana u klubu Darkwood, na adresi Zmaj Jove 28, kao i u radnji Tobacco Store (Partizanska bb) po ceni od 600 dinara.

Električni Orgazam će u okviru ove turneje održati koncerte i u Pirotu, Nišu i Leskovcu.