Članovi udruženja građana „Snaga Juga“, koje na predstojećim izborima za odbornike grada Vranja nastupaju u koaliciji sa Dverima i DSS-om, pozivaju SVE naše sugrađanke i sugrađane da 24. aprila izađu na parlamentarne i izbore za lokalnu skupštinu, i da svoj glas daju onoj političkoj opciji koja je u predizbornoj kampanji izašla sa najrealnijim i najkonkretnijim programskim rešenjima, te ljudima u koje imaju najviše poverenja.

Političke kampanje se privode kraju, a naš je utisak da je jedino lokalna koalicija DVERI-DSS-SNAGA JUGA, izašla sa konkretnim programom za Vranje, u deset tačaka, koje omogućavaju sistematsko rešavanje najakutnijih problema naših sugrađana, od brige za najugroženije (gde predlažemo formiranje lokalnog Fonda za obolele od najtežih bolesti), preko pomoći našim najvrednijim omladincima (Fond za stipendiranje studenata), pa sve do brige o našim najstarijim sugrađanima (izgradnja Gerontološkog centra).

Pored konkretnog i ostvarivog programa, sugrađane pozivamo da ocenjuju i ljude koji predstavljaju političke opcije u samom Vranju.

Ponude ljudi koji su imali bezbroj prilika da svoje ideje pokažu i ostvare, a da ni jednu priliku nisu iskoristili (oni koji čine SISTEM koji VAS LAŽE), ponude onih koji pred izbore obećavaju „kule i gradove“, ne poznajući ili namerno zanemarivajući ingerencije i mogućnosti lokalne samouprave, odbacite kao neozbiljne, i u nedelju glasajte za ljude koje poznajete, vaše prijatelje, komšije i rođake, za koje znate da su pošteni, odgovorni, stručni i duboko moralni ljudi.

UBEĐENI SMO DA ĆETE TAKVE LjUDE PRONAĆI NA BROJU 6, U KOALICIJI DVERI – DSS – SNAGA JUGA.