Izborni štab koalicije Dveri – DSS – Snaga Juga sa žaljenjem konstatuje da se, iako je ostalo manje od dvadeset dana do izbora, malo toga promenilo u pristupu pojedinih političkih stranaka prema našim sugrađanima.

Godinama unazad, na političkim tribinama su prisutni isti ljudi, govore o istim stvarima, na isti način. Osim nekoliko pojedinačnih primera, uočljiv je nedostatak ma kakvog programa, pa se često na pomenutim skupovima priča o opštim stvarima, o obećanjima koja retko kome mogu biti radovanje.

Koalicija Dveri – DSS – Snaga Juga poziva sve političke faktore da ukrste svoja programska načela, ukoliko ih imaju i odgovore na opravdana pitanja građana kada će i šta će uraditi kako bi se povratilo dostojanstvo svih nas u Vranju, u Srbiji.

Naša koalicija neće odustati od borbe da svi studenti sa prosekom preko 9 dobiju zaslužene stipendije, nećemo odustati od posebnog Fonda za pomoć obolelima od raka, od većeg budžeta za poljoprivredu. Želimo podršku za otvaranje IT preduzeća i izradu softverskih rešenja, želimo podršku za nezaposlene trudnice, mlade bračne parove i porodice sa više dece, podršku za mini parkove u svim mesnim zajednicama, za izgradnju Doma za stare, podršku za finansiranje dvoranskog sporta i talentovane dece.

Želimo drugačije, bolje Vranje, a za to su nam potrebni drugačiji političari, sa drugačijim pristupom politici. Političari koji će se staviti u službu građana Vranja a ne u službu ličnih i uskostranačkih interesa. Jedina garancija za to su jasna i konkretna programska rešenja. Dveri, DSS i Snaga juga imaju rešenja, a građani ovoga puta imaju izbor. Pod rednim brojem 6.
Info služba Koalicije Dveri-DSS-Snaga Juga