U beogradskom hotelu „Zira“ u petak je direktoru Nišville jazz festivala Ivanu Blagojeviću uručena nagrada za najbolji festivalski brend u Srbiji


 

Prema glasovima građana Srbije, odnosno na osnovu ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. godine u 16 najvećih gradova Srbije – Nišville Jazz Festival je proglašen najboljim festivalom.

Organizatori ove akcije su magazin „TOP Serbian Brands“ i portal „Best of Serbia“ (bestofserbia.rs) a priznanja se dodeljuju u pedesetak kategorija.

Inače, ova prestižna nagrada već je postala sinonim tržišne prepoznatljivosti i izvrsnosti i naišla je na sjajan odjek u javnosti. U ovoj utakmici izdvojili su se najbolji, pre svega svojim superiornim proizvodima, kreativnim marketingom i vrhunskim poslovanjem.

Glavni uslovi za dobitnike nagrade su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju, poslovni rezultati.

Nišville jazz festival zahvaljuje svim građanima Srbije koji su glasali za Nišville kao prepoznatljiv kulturni brend i dodelili mu titulu najboljeg festivala u Srbiji u 2018. godini.