Demokratska stranka ponosna je na ljude koji su kandidati za odbornike u Vranju. Časni su, pošteni, stručni i siguran sam da mnogo mogu da doprinesu svom gradu – kaže dr Slobodan Stamenković, predsednik Gradskog odbora DS.

O nama govore rezultati rada u prethodne dve godine. Nismo bili bahati i bezobzirni, časno i pošteno smo radili svoje poslove: vodili Skupštinu grada, resore u Gradskom veću, javna preduzeće i ustanove. I svuda smo napravili pozitivan iskorak. Uneli smo stabilnost u lokalnu vlast u svakom pogledu. Programom iz 2012. godine smo obećali sređivanje centra grada i to ispunjavamo ovih dana.

Nismo zaboravili ni seoska područja – konkurs za poljoprivredu je upravo završen i to je značajna pomoć ljudima iz okolnih sela. Istovremeno, nikada bogatiji kulturni život Vranje nije imalo nego prethodne dve godine. To su rezultati koji govore više od reči i zato pozivamo sugrađane da zaokruže broj 2 na glasačkom listiću i obećavamo da ćemo raditi još više, još bolje i podjednako odgovorno – poručio je biračima dr Stamenković.