Igor Andonov novi je šef gradskog odbora SDS-a u Vranju, odlučili su članovi te stranke na subotnjoj izbornoj konferenciji. Odbor je bio raspušten godinu dana zbog saradnje sa naprednjacima, ali vranjske socijaldemokrate ponovo podržaše onoga ko je tu saradnju i uspostavio, tj. Igorče, i to jednoglasno.


Piše: Zoran Radulović


 

Da ne beše Bote, novi-stari predsednik SDS u Vranju Igor Andonov nikad ne bi shvatio gde je pogrešio. Ovako, od subote Gonzi više nije najbolji gradonačelnik ikada, nego je predstavnik najbahatije i najnesposobnije vlasti u istoriji Vranja.

Portal VranjeNET iskreno čestita Igoru Andonovu na novoj funkciji, političkoj orijentaciji i iskazanoj želji da izgine zajedno sa nama budalama.

Ali, kako bi to rekao Bata Živojinović u filmu Lepa sela lepo gore, da se ne ljubimo…

 

Od sutra, odmah, čekaju nas razgovori ne samo sa svim opozicionim strankama, nego i sa udruženjima građana, pokretima, istaknutim pojedincima… Cilj je pružanje otpora režimu, oličenom u ovoj naprednjačkoj a najbahatijoj i najnesposobnijoj vlasti u istoriiji grada Vranja. Moramo okupiti sve normalne ljude, sve značajne društvene snage koje mogu svakodnevno da pružaju otpor režimu, i u Beogradu i u Vranju.

Igor Andonov, OK radio, 30. jul 2017.