Osmo okupljanje građana nezadovoljnih vlašću Aleksandra Vučića zakazani su za večeras u 18 sati, ispred gradske apoteke u centru Vranja


 

Kako je najavljeno na društvenim mrežama, okupljenima će se obratiti profesor Filozofskog fakulteta u Nišu dr Zoran Jovanović i predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović.

Protestna okupljanja na lokalu pokrenula je organizacija pod nazivom “Građanske inicijative Vranja”, a javnu podršku su pružili gradski odbori Demokratske stranke, Narodne stranke, Srpskog pokreta Dveri, Socijaldemokratske stranke, Pokreta slobodnih građana, Dosta je bilo i Nove Srbije.

Protesti protiv aktuelne vlasti u Vranju su prvi put održani 25. januara ove godine.

Građanski protesti protiv vlasti SNS i Aleksandra Vučića, pod nazovom “1 od 5 miliona”, održavaju se jednom nedeljno u većini gradova i opština u Srbiji, a povod za njihovo pokretanje bio je napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića u Kruševcu 23. novembra 2018.

Ostavi komentar

Polja označena zvezdicom se obavezno popunjavaju, ali Vaša email adresa neće biti javno publikovana. Komentari koji sadrže uvrede, psovke ili govor mržnje neće biti objavljeni.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.