kratež pameti

Kratež pamet

Bili ili ne bili na vlasti, naš glavni problem su oni koji koji misle da ušićare tako što će nešto da zbrze i skalamute, mimo sveta i vremena. Uzalud se nadate ako mislite da je pomenuta fela posle pucnjave u Drami shvatila da to tako ne može.
Haremluk

Haremluk: Ko je novi Husein paša?

Objekat može da preuzme svaki dobrostojeći kafedžija, naročito ako se upodobi cena i ukloni konkurencija. Mukica je oko pitanja kome će pripasti ono što sa Haremlukom ide u paketu - oreol Husein paše pred kojim raja kleči bez pogovora.
geox - 1234_2

Geox je naše čedo!

Političare ne interesuju zaposleni, nego birači, koji su za Geox varijante prilježno glasali i 2008, i 2012. i 2016. I ćao ragazzi.
dani vranja 1_0

Dani Vranja: Pepi vs Di Meola

Štednja je kad Al Di Meoli platiš nastup sa dva prateća muzičara. Finansiranje tezge Pepiju, ma koliko da košta, zove se bacanje para.
vranjski karakazan

Vranjski karakazan

Šta preostaje političarima kada sa sebe stresu ono malo ideologije kojom su dosad baratali? Samo ljubav prema tuđim parama. To je ono čega se nikada neće odreći.

Izbori 2016: Naprednjački voz

Naprednjaci upravljaju nekadašnjim vranjanskim gigantima na način viđen devedesetih, u vreme Dragomira Tomića i Slobodana Miloševića, a u takvim uslovima nema fer izbornog nadmetanja na lokalu.

Skandal: SNS skup u Jumku

Da li uskoro možemo da očekujemo stranački ivent u Simpu, Fondu PIO, RFZO, Načelstvu, NSZ, Tužilaštvu, Poreskoj upravi...

Filip David protiv šljivopečenih

Kada izvesna životna manifestacija humanoidne forme u tiražnom dnevnom listu podseća da smo mi Srbi spasili porodicu Filipa Davida, zar nam on otvoreno ne zamera zbog toga?

Pad SPS u Vranju – za i protiv

Socijalisti nisu isti kao pre dvadeset godina. Daleko od toga da su savršeni, ali oni danas ne kradu na izborima, ne agituju po fabrikama, uvažavaju političke partnere i konkurente, normalno komuniciraju sa medijima i podnose kritiku. Malo li je?